Du trenger:
- 300 g kjeks, havre eller digestive
- 150 g smør
Fyll:
- 600 g kremost naturel
- 100 g melis
- 3 dl fløte
- 250 g Kinder-sjokolade
- 4 gelatinplater
Pynt:
- 50 g mørk sjokolade
- 30 Kinder Bueno mini
Slik gjør du:
Kjør kjeksene i en blender. Smelt smøret og rør inn kjekssmulene. Ha kjeksmassen i en form på 22-24 cm. Trykk kjeksmassen ned med et glass, så den blir fast og jevn.
Pisk fløten stiv og sett den til side. og pisk kremosten jevn sammen med melis. Smelt kindersjokoladen i mikroovn eller i vannbad.
Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter. Smelt gelatinplatene i en 1/2 dl vann på svak varme.
Ha kremen i ostemassen og rør det sammen. Rør den smelta gelatinen og den smelta sjokoladen i kremen. Bruk gjerne en mikser. Dette må blandes hurtig.
Ha fyllet over kjeksbunnen og sett kaka kaldt i minst 6 timer.
Smelt så den mørke sjokoladen i vannbad eller mikroovn. Bruk en skje og lag striper med sjokoladen på toppen av kaken. Pynt med Kinder Bueno mini sjokoladene.