[one-third-first]
Du trenger:
- 3.5 dl lettkokte havregryn
- 3,5 dl sammalt rug grov
- 1 dl sesamfrø
- 2 dl solsikkefrø
- 1 dl linfrø
- 1 dl gresskarkjerner
- 40 g chiafrø (kan sløyfes)
- 1 ts salt
- 7 dl vann
[/one-third-first]
[two-thirds]
Slik gjør du:
Bland sammen det tørre og tilsett vann. La røren svelle i 10 min. Ha bakepapir på to stekebrett og smør røren tynt utover. Bruk en slikkepott som du dypper i vann til å fordele røren i et jevnt og tynt lag.
Sett brettene i to etasjer i stekeovnen og stek på 150 grader varmluft i en time Ta ut knekkebrødene og del opp i passe store biter. Legg bitene på rist og avkjøl.
Her servert med ost fra Tjamsland ysteri, valnøtter, dadler, flytende honning og frisk oregano fra hagen.
«Knasende gode knekkebrød!«
[/two-thirds]