Du trenger:
- 350 g entrecote
 - 1/2 løk
 
Marinade:
- 1/2 løk
 - 1 dl ss soyasaus
 - 2 ss finhakka ingefær
 - 3 hvitløksfedd
 - 4 ss sesamolje
 - 1 ss brunt sukker
 - 1 ss honning
 - 1 ts pepper
 
Tilbehør:
- salat
 - 2 ss sesamfrø
 - 100 g agurk
 - 1 gulrot
 - 1 rødløk
 - ris
 
Slik gjør du:
Kutt kjøttet i tynne strimler. 
Lag marinaden. Kutt opp løk, ingefær og hvitløk. Bland inn soyasaus , sesamolje, honning, pepper og brunt sukker. Ha det i en blender eller mos det med en stavmikser. Ha det over kjøttet og mariner det over natten.
Kutt løken i tynne strimler og stek den sammen med biff og marinade. Stek til løken er karamellisert og kjøttet godt stekt. 
Kutt gulrot og rødløk i tynne staver, og agurk i små terninger. Server i et hjertesalat-blad, ha over grønnsakene og server med ris inntil.
«Eksotisk og godt!»