Du trenger:
- 5 ss smør
- 4 kyllingbryst
- 4 baconskiver
- 1 ts salt
- 1 ts pepper
- 2 ss olje
- 300 g spagetti, linguine eller fettuccine
- 3 dl fløte
- 100 g parmesan
- litt muskatnøtt
- 1 persillekvast
Slik gjør du:
Gni salt og pepper på kyllingfiletene. Ha smør i en panne. Rull baconskivene rundt filetene. Stek kyllingfileten på sterk varme til de får en brun stekeskorpe. Slå ned varmen og la det surre til de er gjennom stekt.
Kok pastaen etter anvisning på pakken. Hell den ut i et dørslag når den er ferdig kokt.
Ha 4 ss smør i en kjele og hell over fløten. Krydre med salt, pepper og en klype muskat. La det koke 2 minutter og ha i pastaen. Riv parmesan og ha det i sausen. Rør så sausen blander seg godt i pastaen.
Ha pasta på tallerknene. Del kyllingfiletene i skiver og legg en filet på hver tallerken. Dryss over litt persille og server.
Dersom du ønsker en glutenfri rett, så bruker du glutenfri pasta.