Vurdering

4
(8)

Lammekoteletter med asiatisk vri

Du treng:

  • 4 lammekotelettar

 

Marinade:

  • 5 fedd kvitlauk
  • 1 lauk
  • 4 ss østerssaus
  • 2 ss fiskesaus
  • 4 ss soyasaus
  • 1 ts pepar
  • 2 ss olje
  • 2 ss honning
  • 1 chili
  • 2 ts sukker

 

Saus:

  • 5 ss fiskesaus
  • 10 ss vatn
  • 3 fedd kvitlauk
  • safta frå 1 lime
  • 1 chili
  • 1 ts sukker

Slik gjer du:

Lag marinaden. Finhakk kvitlauk og lauk og bland det godt saman med dei andre ingrediensane. La kotelettane ligge i marinaden i minst 3 timar.

Lag sausen. Finhakk chili og kvitlauk, og bland det saman med dei andre ingrediensane. Rør godt saman og la sausen stå i romtemperatur i ca.

1 time til sukkeret har løyst seg opp.

Steik kotelettane i olje i varm panne. Server med ris, den gode sausen og eventuelt ein salat.

«Norsk lam med eksotiske smakar!»

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 4 / 5. Antall stemmer: 8

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter