Du trenger:
- 50 g hvetemel
- 2,5 dl melk
- 650 g hvetemel
- 115 g sukker
- 8 g tørrgjær
- 1 dl melk
- 2 dl egg
- 180 g smør
Slik gjør du:
Bland sammen 50 g hvetemel og 2,5 dl melk. Varm opp mens du rører til en tykk saus. Avkjøl. Bland i resten av ingrediensene, bortsett fra smøret. Ha alt i en kjøkkenmaskin med eltekrok. Elt deigen i 10 minutter.
Del smøret i terninger. Ha smøret i deigen og elt i ca. 5 minutter til. Dekk bollen med plast og heve ca. 1 time til dobbel størrelse.
Del deigen opp i ca. 22 emner. Trill deigemnene til runde boller og legg de på en stekeplate med bakepapir. Hev ca. 1 time under et klede.
Stek midt i ovnen på 225 grader i ca. ti minutter.