Vurdering

0
(0)

Marinerte kyllingspyd med peanøttsaus

Du trenger:

  • 600 g kyllingfilet
Marinade:
  • 3 ss olje
  • 2 ss soyasaus
  • 1 hvitløkfedd
  • 1 ss sukker
  • saften av 1/2 lime
Peanøttsaus:
  • 4 ss peanøttsmør
  • 3 ss soyasaus
  • 1 ss schiracha saus
  • 1/2 ts fiskesaus
  • 1 hvitløkfedd
  • saften av 1/2 lime
  • 4 ss olje
  • 6 ss varmt vann
Tilbehør:
  • ris
  • salat
  • rødløk
  • agurk

Slik gjør du:

Lag marinaden. Del opp kyllingen munnfull-store biter og bland den i marinaden. Dekk til med lokk og la den ligge i kjøleskapet i minst 3 timer. Tre kyllingbitene på spyd. Grill kyllingspydene på en grill eller stek de i en varm stekepanne. 

Lag peanøttsaus. Finhakk hvitløken og ha det i en bolle. Bland i alle ingrediensene, borsett fra vannet. Rør godt sammen. Ha i varmt vann til slutt og bland i til du får ønsket konsistens.

Kok ris etter anvisning på pakken. 

Kutt opp salat, rødløk og agurk. 

Server kyllingspyd, salat, ris og peanøttsaus. 

 

«Nydelig og lett middagsrett!»

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 0 / 5. Antall stemmer: 0

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter