Du trenger:
- 600 g kyllingfilet
Marinade:
- 3 ss olje
- 2 ss soyasaus
- 1 hvitløkfedd
- 1 ss sukker
- saften av 1/2 lime
Peanøttsaus:
- 4 ss peanøttsmør
- 3 ss soyasaus
- 1 ss schiracha saus
- 1/2 ts fiskesaus
- 1 hvitløkfedd
- saften av 1/2 lime
- 4 ss olje
- 6 ss varmt vann
Tilbehør:
- ris
- salat
- rødløk
- agurk
Slik gjør du:
Lag marinaden. Del opp kyllingen munnfull-store biter og bland den i marinaden. Dekk til med lokk og la den ligge i kjøleskapet i minst 3 timer. Tre kyllingbitene på spyd. Grill kyllingspydene på en grill eller stek de i en varm stekepanne.
Lag peanøttsaus. Finhakk hvitløken og ha det i en bolle. Bland i alle ingrediensene, borsett fra vannet. Rør godt sammen. Ha i varmt vann til slutt og bland i til du får ønsket konsistens.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Kutt opp salat, rødløk og agurk.
Server kyllingspyd, salat, ris og peanøttsaus.
«Nydelig og lett middagsrett!»
