Du trenger:
- 6,5 dl mel
 - 3 dl sukker
 - 1,5 dl brunt sukker
 - 5 ss kakao pulver
 - 2 ts bakepulver
 - 1,5 ts natron
 - 1/2 ts salt
 - 1 dl olje
 - 2 egg
 - 6 ss melk
 - 1,5 dl rømme
 - 2 dl kokende vann
 
Topping:
- 1 pakke marshmallows
 - 150 g smør
 - 7 ss melk
 - 3 ss kakaopulver
 - 7 dl melis
 
Slik gjør du:
Bland sammen alt det tørre i en bolle.
Bland sammen olje egg, melk, rømme i en annen bolle og rør det godt sammen. Ha over det kokende vannet mens du pisker. Bland så i det tørre.
Hell røren i en form på ca. 20×30 cm. Stek kaken på 180 grader i ca. 30 minutter.
Del marshmallowene i 4 biter. Ta kaken ut og ha over marshmallow.
Lag glasuren. Smelt smøret. Ha melk, kakaopulver og melis i det smeltede smøret. Bruk en elektrisk mikser og bland godt sammen. Fordel glasuren over kaken. Sett kaken i frysen i ca. 30 minutter slik at glasuren blir stiv.
Pynt med marshmallow.
«Søt og god !»