Vurdering

4
(1)

Pasta med erter og skinke i fløtesaus

En superenkel og god pastarett som faller i smak hos de fleste, og som er en innertier for de yngste i familien.

[one-third-first]

Du trenger:
  • 1 ss olivenolje
  • 300 g kokt bogskinke
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 gul løk
  • 300 g frosne erter
  • 3 dl fløte
  • 10 friske basilikumblader
  • salt og pepper etter smak
  • 50 g revet parmesan
  • 400 g tørket past

[/one-third-first]

[two-thirds]

Slik gjør du:

Tin ertene. Del bogskinke i terninger. Varm oljen og stek skinketerningene i 1 minutt. Hakk løk og hvitløk og ha det i pannen. Stek 1 minutt til.

Ha i de tinte ertene og slå over fløten. Smak til med salt og pepper. Skjær basilikumen i strimler og tilsett i sausen. La det koke ca. 4 minutter

Kok pasta etter anvisning på pakka og bland den nykokte pastaen i sausen. Ha over nyrevet parmesan og server

«Barnas favoritt pasta!»

[/two-thirds]

 

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 4 / 5. Antall stemmer: 1

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter