[one-third-first]
Du trenger:
- 1 ss olivenolje
- 300 g kokt bogskinke
- 2 fedd hvitløk
- 1 gul løk
- 300 g frosne erter
- 3 dl fløte
- 10 friske basilikumblader
- salt og pepper etter smak
- 50 g revet parmesan
- 400 g tørket past
[/one-third-first]
[two-thirds]
Slik gjør du:
Tin ertene. Del bogskinke i terninger. Varm oljen og stek skinketerningene i 1 minutt. Hakk løk og hvitløk og ha det i pannen. Stek 1 minutt til.
Ha i de tinte ertene og slå over fløten. Smak til med salt og pepper. Skjær basilikumen i strimler og tilsett i sausen. La det koke ca. 4 minutter
Kok pasta etter anvisning på pakka og bland den nykokte pastaen i sausen. Ha over nyrevet parmesan og server
«Barnas favoritt pasta!»
[/two-thirds]