Vurdering

3.6
(14)

Pasta med kylling og fløtesaus

Du trenger:

  • 300 g tørket pasta
  • 500 g kyllingfilet eller lårfilet 
  • 2 ss olje
  • 1 ss smør
  • 1 gul løk
  • 1 paprika
  • 2 hvitløkfedd
  • 3 dl fløte
  • 100 g revet parmesan
  • salt og pepper etter smak

Slik gjør du:

Kok pasta etter anvisning på pakken. 
 
Del kyllingen i biter og stek den i en stekepanne med litt olje på ganske sterk varme til kyllingen er gjennomstekt. Legg kyllingen på en tallerken. 
 
Finhakk hvitløk og løk. Skjær paprika i strimler. Ha smør og olje i en stekepanne, og stek grønnsakene på svak varme til de er myke. 
 
Hell over fløte og kok opp. Tilsett salt og pepper og legg i kyllingen. Ha i parmesan og kok til fløten tykner. Vend inn nykokt pasta. 
 
Ha gjerne over mer parmesan, litt grønt og nykvernet pepper før servering.
 

«Enkel og god middag!»

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 3.6 / 5. Antall stemmer: 14

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter