Vurdering

4.5
(20)

Pasta med skinke, erter og fløte

Du trenger:

  • 400 g tagliatelle 
  • 2 ss smør
  • 1 gul løk
  • 2 hvitløksfedd
  • 300 g frosne grønne erter
  • 300 g skinke
  • 50 g raspet parmesan
  • 3 dl kremfløte
  • salt og pepper etter smak

Slik gjør du:

Kok pasta etter anvisning på pakken.
 
Finhakk løk og hvitløk. Ha smør i en stekepanne og stek det noen minutter på svak varme. Kutt skinka i biter og ha det i pannen sammen med løk og hvitløk.
 
Ha i erter, fløte og parmesan. Kok opp og smak til med salt og pepper. Bland pastaen godt inn i sausen.
 
Server med parmesan og nykvernet pepper. 
«Enkel og god pastarett!»

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 4.5 / 5. Antall stemmer: 20

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter