Du trenger:
- 2 ss olivenolje
- 1 gul løk
- 1 rød paprika
- 2 stilker selleri
- 5 hvitløksfedd
- 3 ss tomatpuré
- 2 tomater
- 1 dl hvitvin
- 7 dl fiskekraft eller vann
- salt
- pepper
- 1 ts cayennepepper
- 600 g hvit fisk
- 100 g reker
Slik gjør du:
Ha olivenolje i en gryte. Skjær paprika, løk og selleri i små biter. Stek de i oljen i noen minutter. Finhakk hvitløken og kutt tomatene i små biter. Ha det i gryta og stek i ca. 2 minutter.
Tilsett tomatpuré, vin og kraft og kok opp. Smak til med salt, pepper og cayennepepper. Kok ca. 15 minutter. Skjær fisken i terninger, ha den i gryta og la den trekke i ca. 5 minutter. Tilsett rekene til slutt.
Ha gjerne friske urter som basilikum, persille eller oregano i rett før servering.