Vurdering

4.7
(16)

Torsk med bacon

Du trenger:

  • 600 g torsk eller lange
  • 1 ts finhakket fersk rosmarin
  • 1/2 ts pepper
  • 4 skiver bacon
  • 6 ss majones
  • 1 sitroner
  • 12 asparges
  • salt


Slik gjør du:

Lag et snitt i fisken og ha i finhakket rosmarin. Surr fisken inn i bacon og krydre med pepper. 

Ha majones i en bolle og rør inn saften fra 1 sitron. 

Ha smør og olje i en panne og stek fisken et par minutt på hver side. Sett den så i ovnen på 180 grader i ca. 10 minutter. 

Kok aspargesen mør. 

Smak til fisken med salt og server retten med asparges, majonessaus og potetmos eller kokte poteter.

«Smakfull fiskerett!»

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 4.7 / 5. Antall stemmer: 16

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter