Vurdering

4
(3)

Torsk med soyasmør

Du trenger:

  • 600 g torskefilet
Soyasmør:
  • 70 g smør
  • 3 ss soyasaus
  • 1/2 løk
  • 3 fedd hvitløk
Søtpotetpure:
  • 500 g søtpotet
  • 3 ss smør
Tilbehør:
  • 300 g brokkoli
  • 1 liten squash
  • 500 g småpoteter

Slik gjør du:

Del torsken i fire. Legg den i en ildfast form, pensle den med olje og ha på salt. Stek den på 180 grader i 12-15 minutter. 

Lag søtpotetpure. Skrell søtpoteten og kok den mør. Mos den med stavmikser og bland inn smøret. 

Del potetene i to og kok de møre. Del brokkolien i små buketter og skjer squashen i skiver. Stek brokkoli, squash og poteter i en stekepanne med litt olje til grønnsakene er litt myke og potetene har fått farge. Ha på salt.

Lag soyasmør. Brun smøret på svak varme. La det koke forsiktig til det blir nøttebrunt. Imens finhakker du løk og hvitløk. Avkjøl smøret litt og rør inn løk, hvitløk og soyasmør. 

Server torsken med søtpotetpure, grønnsaker, poteter og soyasmør.

«Nydelige smaker!»

Hva synes du om denne?

Klikk på en stjerne for å gi din vurdering:

Vurdering: 4 / 5. Antall stemmer: 3

Ingen stemmer enda. Bli den første!

Populære oppskrifter