Kyllingsalat

Kyllingsalat med avokado, syltet rødløk, syltet gulrot og granateple er en av mine favoritt salater. Enkelt å lage og veldig, veldig godt.

Vurdering

4.5
(8)

Du trenger:

  • 600 g kyllingbryst
  • 120 g sylta gulrot
  • 100 g sylta rødløk
  • 1/2 agurk
  • 1 granateple
  • 2 avokado
  • 150 g salat
Dressing:
  • 5 ss Hellmanns majones
  • 2 ss rømme
  • 1 ss sitronsaft
  • 1/4 ts salt
  • 2 hvitløkfedd

Slik gjør du:

Lag syltet rødløk og syltet gulrot . Stek kyllingfiletene i på ganske høy varme. Krydre med salt og pepper, og la filetene hvile ca. 5 minutter før du skjærer de i skiver.

Del granateplet, skrap ut steinene og ha de i en bolle. Kutt avokadoen i biter. Dersom de skal ligge litt før du spiser, så kan du ha over litt sitronsaft slik at den ikke blir brun. Skjær agurken i fine strimler med ostehøvel. Ikke bruk den våte kjernen inni.

Kutt salaten i biter og det bland det sammen med syltet rødløk, syltet gulrot, agurk, granateple og avokado i en salatbolle.

Lag dressing. Finhakk hvitløk og bland det ut i  rømme og majones. Smak til med salt og sitronsaft.

Ha salat på tallerkenen. Legg kyllingen på toppen . Ha over dressing og eventuelt litt salt og olivenolje.

«Sunt og godt!»

Hva synes du om denne oppskriften?

Klikk på en stjerne for å rangere den!

Gjennomsnittlig rangering 4.5 / 5. Antall stemmer: 8

Ingen stemmer så langt! Bli den første til å rangere oppskriften.

Populære oppskrifter akkurat nå